4 Mai (111)

El va rosti vorbe de hulă împotriva Celui Prea Înalt, va asupri pe sfinţii Celui Prea Înalt şi se va încumeta să schimbe vremile şi legea. – Daniel 7: 25

         În anul 1914 Iehova a aşezat pe Împăratul său pe tron, şi a aruncat pe Satan jos din cer. Stăpânirea a şaptea mondială, sau „creştinătatea” se codeşte, ca să accepte pe Împăratul lui Iehova, sau să recunoască că a sosit timpul lui Dumnezeu pentru întemeierea Împărăţiei sale, şi în schimb caută să facă nevalabil timpul lui Iehova, întrucât în făptura Ligei Naţiunilor ca stăpânitoare peste lume, a aşezat o înlocuire a Împărăţiei lui Dumnezeu. Aici a fost cazul când „cornul mic” s-a răsculat contra Prinţului păcii şi caută să schimbe vremurile. Iehova a poruncit prin legea sa ca toţi să se închine înaintea Împăratului veciniciei, şi să fie supuşi Domnului Isus Christos, stăpânitorul de drept al pământului şi El porunceşte sfinţilor săi, ca să dea în ştire poporului şi domnitorilor lumei lui Satan că Împărăţia lui Dumnezeu a sosit. Întrucât sistemul de domnie mondială Anglo-American, nu ia în seamă această lege a lui Dumnezeu, se opune legii lui Dumnezeu. Iehova nu va permite, ca în timpul său stabilit sau legile sale hotărâte să fie schimbate. – V. 15. 8. 33.


4 MAI

Iehova nu se uită cum se uită omul; omul se uită la ochi, Iehova se uită la inimă. — 1 Samuel 16:7.

Dacă pierdem din vedere faptul că Dumnezeu ne privește din punctul de vedere al voinței; dacă începem a ne gândi că Dumnezeu ne judecă și apreciază numai după trup, atunci putem fi siguri că treptat coborâm în întuneric, în încurcătură, în tulburare și disperare. Pe de altă parte însă, să nu uităm că spiritul, voința, numai pe baza îndreptării, a curățeniei și a armoniei noastre, cu Dumnezeu se socotesc că sunt vii. Să nu fim deci nicicând lăsători în privința voinței, în privința intenției de-a îndrepta viața noastră, ci să ne vină în minte că orice slăbiciune în privința aceasta duce la pierderea relativă a vieții sufletești. — Z. '03-171.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu